Любовната история на и Брад Пит e една от най-обичаните от

...
Любовната история на и Брад Пит e една от най-обичаните от
Коментари Харесай

Дженифър Анистън и Брад Пит – любовта, без която не можем!

Любовната история на и Брад Пит e една от най-обичаните от почитателите на звездния живот в Холивуд. И когато красивата приказка завърши през 2005 г, доста от тях бяха съкрушени. 

През годините се спекулираше за аргументите за раздялата им, макар че не мъчно да си представим защо  за какво един мъж би зарязал жена поради Анджелина Джоли, само че на мен пък ми е още по-трудно да си показва за какво един мъж би зарязал актрисата, която заобичахме като Рейчъл от " Приятели ".  
 F-16 за страните, които дават на Украйна остарели руски изтребители 11 ноем 2022 | Нидерландското правителство е готово да даде изтребители F-16 на страните, които дадат своите руски...
 



Животът в Холивуд е динамичен и Бранджелина към този момент е история, а Джен наруши мълчанието си за проблемите си със зачеването, както и за браковете си. В необикновено искрено изявление с Allure 53-годишната актриса.

Нека се върнем доста обратно и да си напомним историята на огромна обич на Дженифър Анистън и Брад Пит, която започва още през 1998 година след blind date, проведена от сътрудниците им. Джен твърди, че и двамата с Брад са знаели, че тази първа среща е била съдбовна:

" Беше необичайно... Беше една доста приятна вечер. Беше в действителност занимателно. "

Разбира се, връзката им не може да остане дълго в загадка, тъй като тогава кариерата на Пит набира скорост, а и Рейчъл е фаворитка на Америка, защото звездата ѝ в ситкома " " към този момент е изгряла. Официалният дебют на двойката е на премиите " Еми " през 1999 г, а само няколко месеца по-късно Брад и Джен окупират сцената на концерт на  в Ню Йорк и афишират годежа си пред екзалтираната аудитория. 



Брад и Джен се женят през лятото на 2000 година на обилна женитба в Малибу, която коства 1 милион $. В началото приятелите на Анистън не са толкоз сигурни, че Пит е нейният воин. Той въпреки всичко е звезда в Холивуд, а амплоато му на красавец и любим на девойките с право е притеснително. Само че се оказва, че артистът от " " е човек, на който може да се разчита.



Той даже гостува в " Приятели " и макар че е неразпознаваем с пуловерчето, а и ненавижда Рейчъл Грийн, камеото му е посрещнато с голям екстаз от почитателите. 

В изявление за The Guardian Дженифър приказва намерено за края на " Приятели "  и желанието й да станат родители с: " Време е. Време е. Време е. Знаете ли, мисля, че можеш да работиш с бебе, мисля, че можеш да работиш бременна. Мисля, че всичко може да се комбинира. Ще се веселя да забавя темпото. "



Дълги години всички упрекват актрисата от хитовия сериал, че е изгубила брачна половинка си, тъй като е сложила кариерата преди всичко и не е желала огромно семейство. Още тогава общ другар на звездната двойка разяснява, че това не е тъкмо по този начин: " По това време Пит говореше доста за деца, само че за него това бяха просто думи. Докато Анистън в действителност го искаше. Но Брад по този начин и не се реши да я направи щастлива! Изглежда му беше доста комфортно да се преструва на трагичен брачен партньор, чиято жена не желае да ражда и който има цялостното право да я остави и да отиде при друга, т.е. при Джоли! ".  

  И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР